Laboratorija, visā Latvijā

Drukāt

Saldus medicīnas centrs, SIA, Aprūpes slimnīca

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
slimnīca, poliklīnika, ambulance, aprūpe, diagnostika, rentgens, ultrasonogrāfija, datortomogrāfija, laboratorija

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

DentaLab, SIA, zobu tehniskā laboratorija

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Augstas kvalitātes tehnoloģija. CAD/CAM; ✓ Cirkonija keramika; ✓ Venīri; ✓ Metāla un metālkeramikas produkti; ✓ Implanti; ✓ Inlejas, onlejas; ✓ Presētā keramika; ✓ 3D drukāti produkti. Piedāvājums:

Zobu tehniskā laboratorija "DENTALAB" specializējas uz cirkonija pilnas formas anatomiju, vajadzības gadījumā ir iespēja izgatavot arī metālkeramiku. Mēs esam zobu tehniskā laboratorija, kur katram pasūtījumam ir individuāla pieeja!

N.Kovriga ārsta prakse bērnu ķirurģijā, SIA

Bruņinieku 5 k.22-105, Rīga LV-1001
Apraksts:

Sertificēts bērnu ķirurgs Natālija Kovriga, kura ārsta pediatra grādu ieguvusi 1985.gadā. 1986.gadā pabeigusi internatūru Rīgas medicīnas institūtā (šobrīd Latvijas Medicīnas akadēmija) bērnu ķirurģijā profesora J. Gaujiena vadībā.  Pēc tam ilgus gadus strādāja Rīgas pilsētas 5.Bērnu poliklīnikas centrālajā bērnu traumatoloģijas nodaļā.

2000.gada noslēgts līgums ar Rīgas novada slimokasi un piešķirta atļauja izveidot ārsta praksi, pēc tam līgums ar Veselības obligātas apdrošināšanas valsts aģentūru (šobrīd Nacionālais veselības dienests) un nodibināta ārsta prakse bērnu ķirurģijā.

No 2008.gadā N. Kovrigas ārsta prakse bērnu ķirurģijā saņēma atļauju sekundāro ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanai par valsts apmaksu.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Produkti/Pakalpojumi:: ✓ Medicīnas preces ✓ Medicīniskās tehnoloģijas ✓ Ķirurģiskie risinājumi ✓ Vairumtirdzniecība un industriālie pakalpojumi

 

1. Vienreizējās lietošanas medicīnas preces

2. Ķirurģiskie instrumenti

3. Individuālie Aizsardzības Līdzekļi (IAL)

4. Brūču Aprūpe

5. Inkontinence un Pacientu Aprūpe

6. Higiēna, Tīrīšana un Dezinfekcija

7. Pamata Medicīniskās Ierīces

8. Medicīnas Aprīkojums, Medicīnas Ierīces un Medicīnas Mēbeles

9. Covid-19 Risinājumi

Biocon, SIA, Laboratorija

Grebenščikova 1-334, Rīga LV-1003
Apraksts: Pieteikšanās COVID-19 testam pa tālr. 20006062; rezultāti 24h laikā. Laboratorija, kura ievieš Latvijā jaunus medicīniskos laboratorijas izmeklējumus. Pakalpojumi pacientiem un medicīnas iestādēm. Imunologa konsultācijas.

Dabas laboratorija

Dārza 29a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

"DABLAB" ir pagaidām vēl maza, bet nozīmīga apvienība. Mūs raksturo sports, veselīgs uzturs un pozitīvs skats uz dzīvi! Augsim kopā, sasniedzot savus mērķus: mēs - gatavojot labāko no dabas jums, jūs - saņemot mūsu produktus!

"Dabas laboratorija" ražo augstvērtīgas aukstā spieduma sulas ar izsmalcinātāmgaršām.

Šādi iegūtas sulas var saukt par dzīvām, jo tās ir nepasterizētas un nav pakļautas papildus apstrādei, tādējādi maksimāli saglabājot vitamīnus, minerālvielas un vērtīgos enzīmus. Sulas ir bez mākslīgām piedevām, garšas pastiprinātājiem, tās netiek atšķaidītas ar ūdeni. Sulas tiek pildītas 0,33 l pudelēs, kur katras sulu pudeles saražošanai tiek izmantots vairāk nekā puskilograms augļu, ogu, dārzeņu un zaļumu.

Aukstā spieduma sulu iegūšanas metode augļus un dārzeņus nevis sagriežar asmeņiem, bet pilnībā izspiež (presējot), tādējādi iegūstot augstvērtīgu produktu. Dzerot sulas ikdienā, var uzlabot pašsajūtu, vielmaiņu, ādas izskatu. Kopumā uzlabojas vispārējais veselības stāvoklis, jo tiek saņemti dabīgi vitamīni, kas stiprina imūnsistēmu un aizsargā organismu.

Augstvērtīgi iegūta sula ir kā labākais “fast food” cilvēka organismam. Uzsūcoties dažu minūšu laikā, tiek saņemta ātra, dabīga un īsta palīdzība praktiski jebkurā situācijā. Dabas Laboratorijas piedāvātajās sulās un šotiņos veselīgais mijas ar garšīgo. Katra sula un šotiņš sniedz baudījumu garšas kārpiņām, tajā pašā laikā nodrošinot visu nepieciešamo organismam. Diena ir laba, ja sākas ar DABLAB!

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

Madonas novada pašvaldība, Kalsnavas pagasta pārvalde

Jaunkalsnava, Pārupes 2, Kalsnavas pagasts, Madonas nov., LV-4860
Apraksts:

Kalsnavas pagasts atrodas Madonas novadā, Latgalē. Kalsnavas pagasta liela daļa atrodas Vidzemes augstienes gleznainajā Vestienas paugurainē, DA stūris iesniedzas Austrumlatvijas zemienes Aronas paugurlīdzenumā. Populāri apskates objekti Kalsnavā ir Aiviekstes HES, Aizsprosts uz Aiviekstes upes, Ozolsala, zivju ceļš. Dabas liegums "Vesetas palienes purvs" 427,1 hektāra platībā. Tūrisma pakalpojumus sniedz LVM., čiekurkalte, modernākā Latvijā. Pie mums atrodama arī Kalsnavas kokaudzētava "Kalsnava" - Latvijā vienīgā meristēmu laboratorija, kur tiek audzētas noteiktas šķirnes apses, kas gatavību pārstrādei sasniedz 30 gados, tā ir viena no lielākajām dekoratīvo krūmu un koku audzētavām. Kalsnavas arborētums. Lielākā dekoratīvo koku un krūmu kolekcija Latvijas austrumdaļā - kopējā platība 143, 96 ha, koku un krūmu stādījumi 98 ha. Kalsnavas arboretums veic ilglaicīgus novērojumus par koku attīstību, piemērotību noteiktam klimatam, sēklu ražošanu un pavairošanu.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
ārstēšana, jūrascūciņas, seski, jūrascūciņu ārstēšana, sesku ārstēšana, žurciņu ārstēšana, onkoloģija, laboratorija

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca, SIA

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Par slimnīcu:

VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” ir daudzprofilu slimnīca, kas sniedz pilna apjoma neatliekamo un plānveida medicīnisko palīdzību, kā arī nodrošina pirms un pēc diploma izglītību, veic zinātniskus pētījumus un nodrošina jaunu ārstniecības metožu un tehnoloģiju aprobēšanu un ieviešanu Latvijā.

Pārventas poliklīnika

Talsu 39a, Ventspils LV-3602
Apraksts: Plaša profila ambulatorie medicīniskie pakalpojumi. Obligātās veselības pārbaudes. Šoferu medicīniskās pārbaudes. Jūrnieku, peldošā sastāva medicīniskās komisijas, sertifikāti.

Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts: SIA ”Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs” ir izveidojis mājaslapu, lai nodrošinātu informācijas pieejamību par sniegto pakalpojumu veidiem un regulāri informējot par izmaiņām ārstniecības personu darba laikos, kā arī lai nodrošinātu atgriezenisko saiti ar pacientiem - ierosinājumi, aizrādījumi, t.i., ir iespēja veidot dialogu.

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

ZL.LV iesaka

LUC MEDICAL, SIA

Rīgas 54a, Daugavpils LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Uroloģija ✓ Nefroloģija ✓ Hemodiālīze ✓ Ķirurģija ✓ Bērnu ķirurģija ✓ Proktoloģija ✓ Ginekoloģija ✓ USI diagnostika ✓ Kardioloģija ✓ Endokrinoloģija ✓ Onkoloģija ✓ Fizioterapija ✓ ĶĪmijterapija ✓ Mamoloģija ✓ Laboratorija ✓ Anestezioloģija

Heliks DS, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Krimuldas 6, Rīga LV-1039
Apraksts: Zobu tehniskā laboratorija – zobu protēžu izgatavošana un remonts.